Outdoor eetkamerstoelen 您所在的位置:网站首页 tuinhuis inclusief montage Outdoor eetkamerstoelen

Outdoor eetkamerstoelen

2022-08-27 07:08| 来源: 网络整理| 查看: 265

GRATIS AFLEVERING & MONTAGE

We nemen levering net zo serieus als design. Alle leveringen zijn inclusief gratis montage, levering en thuisopstelling met een tweemans serviceteam, plaatsing van het meubilair in de kamer van uw keuze en verwijdering van alle verpakking.

5 JAAR GARANTIE OP ALLE PRODUCTEN VAN BOCONCEPT

Bij BoConcept ontwikkelen we prachtige ontwerpen van de beste materialen om een hoge en duurzame kwaliteit te garanderen. Daarom geven we 5 jaar garantie op al onze productdesigns – maar we verwachten natuurlijk dat ze nog langer meegaan. GARANTIEBEPALINGEN

Levertijden

BoConcept heeft niet al onze producten op voorraad. De meeste meubelen worden immers voor u en uw woning op maat gemaakt.

Onze normale leveringstijd is 3-4 weken voor meubelen van plaatmateriaal, 6-8 weken voor gestoffeerde meubelen en 3-4 weken voor accessoires. (Tenzij anders vermeld, worden alle items in uw bestelling gelijktijdig geleverd.)

Bestelling wijzigen of annuleren

Als u van gedachten verandert over uw bestelling, kunt u deze uiteraard binnen 72 uur annuleren of wijzigen. Bestellingen van maatwerkproducten moet u ook binnen 72 uur annuleren of wijzigen.

Retourneren

We zijn er zeker van dat u van uw nieuwe BoConcept-product zult genieten. Bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u het ongebruikte product binnen 8 dagen terugsturen en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

We kunnen helaas geen terugbetaling garanderen voor producten die speciaal volgens uw specificaties zijn gemaakt. Wilt u een op maat gemaakt product retourneren? Neem dan contact op met uwlokale vestiging Daar wordt u geholpen bij uw mogelijkheden.

Klachten

We werken hard om ervoor te zorgen dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Mochten er toch problemen zijn met de producten die u hebt ontvangen, dan vragen we u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij beoordelen uw klacht zo snel als we kunnen. Wanneer uw klacht geldig wordt bevonden, dan zullen we het product, afhankelijk van het probleem, vergoeden, vervangen of repareren.

Disclaimer

Sommige van onze beelden zijn 3D-weergaven en kunnen er iets anders uitzien dan de producten die ze afbeelden. De kleurweergave kan ook variëren van apparaat tot apparaat.

Prijzen en betaling

Alle prijzen die op de website worden getoond, zijn aanbevolen verkoopprijzen in Euro (€) inclusief TVA.

Algemene voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op als u vragen heeft over een specifieke bestelling. Wij helpen u graag.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有